Dáil Schedule

 

Revised Dáil Schedule (1) (Week at a Glance)
Tuesday 10th, Wednesday 11th and Thursday 12th July 2018

Tuesday
(2.00pm- 11.30pm)

2.00pm Leaders Questions(FF, SF, Lab, I4C) (32mins)

2.32pm Order of Business(30mins)

Motion re: Standing Orders 61, 62 & 64 (without debate)

Motion re Reasoned Opinion Trans European Transport Network (Transport Committee) (without Debate)

3.02pm Questions (Taoiseach) (45 minutes)

3.47pm Questions (Minister for Business, Enterprise and Innovation) (90 minutes)

5.17pm Topical Issues (48 minutes)

6.05pm Industrial Development (Amendment) Bill 2018 Order for Report, Report and Final Stages (Department of Business, Enterprise and Innovation)

Education (Admission to Schools) Bill 2016 Amendments from the Seanad) (Department of Education and Science)

Companies (Statutory Audits) Bill 2018 Order for Report, Report and Final Stages (Department of Business Enterprise and Innovation)

Insurance (Amendment) Bill 2018 Order for Second Stage and Second Stage (Department of Finance)

Wednesday
(10.30am – 11.30pm)

10.30am Questions (Minister for Finance)

12.00pm Leaders Questions (FF, SF, I4C, SD/GP) (32mins)

12.32pm Questions on Promised Legislation (30mins)

1.02pm Questions (Taoiseach) (45mins)

1.47pm SOS (1hour)

2.47pm Topical Issues (48mins)

3.35pm Private Members Business (Fianna Fail – Motion re Implications of Brexit for Irish Ports) (120 minutes)

5.35pm Companies (Statutory Audits) Bill 2018 Order for Report, Report and Final Stages (Department of Business, Enterprise and Innovation)

Industrial Development (Amendment) Bill 2018 Report and Final Stages (resumed) (Department of Business, Enterprise and Innovation)

Education (Admission to Schools) Bill 2016 Amendments from the Seanad) (Department of Education and Science)

Health (General Practitioner Service) Bill 2018 [Seanad] Second and Remaining Stages (Department of Health)
(To conclude within 2 hours if not previously concluded)

Children and Family Relationships Bill 2018 All Stages (to conclude within 2 hours 30mins if not previously concluded) (Department of Health)

Employment (Miscellaneous Provisions) Bill 2017 Report and Final Stages (resumed) (Department of Employment Affairs and Social Protection)

Insurance (Amendment) Bill 2018 Order for Second Stage and Second Stage (Department of Finance)

Thursday
(10.30am – 10.48pm)

10.30am Questions (Minister for Agriculture, Food and the Marine) (90mins)

12noon Leaders Question(FF, SF, SOL/PBP, RIG) (32mins)

12.32pm Questions on Promised Legislation (15mins)

Motion re: Statements of Estimates for the Houses of the Oireachtas Commission (without debate)

Motion re Order under the Employment Equality Act 1998 (Back From Committee) (without Debate) (Department of Education and Skills)

Motion re Air Service Agreements with Egypt and UEA (back from Committee) (without Debate) (Department of
Transport Tourism and Sport)

Motion re Production and Preservation Order for Electronic Evidence in Criminal Matters
(COM (2018)225) (Without Debate) (Department of Justice and Equality)

12.47pm VOTING BLOCK (43mins)

1.30 pm SOS (40mins)

2.10pm Private Members Bill Fossil Fuel Divestment Bill 2016 (Deputy Thomas Pringle) Order for Report, Report and Final Stages (120 mins)

Intoxicating Liquor (Breweries and Distilleries) Bill 2016 (Deputy Alan Kelly) Amendments from the Seanad (Department of Justice and Equality)

Health (General Practitioner Service) Bill 2018 [Seanad] Second and Remaining Stages (Department of Health)
(To conclude within 2 hours if not previously concluded)

Children and Family Relationships Bill 2018 All Stages (to conclude within 2 hours and 30mins if not previously concluded) (Department of Health)

Employment (Miscellaneous Provisions) Bill 2017 Report and Final Stages (resumed) (Department of Employment Affairs and Social Protection)

Judicial Appointments Commission Bill 2017 Amendments from the Seanad (Department of Justice and Equality)

5.00pm Topical Issues (48mins)

5.48pm Statements re: Northern Ireland and Brexit (to conclude within 85 minutes if not previously concluded) (Department of Foreign Affairs and Trade)

Health (General Practitioner Services Bill 2018 [Seanad] Second and Remaining Stages (Department of Health)
(To conclude within 2 hours if not previously concluded)


Children and Family Relationships Bill 2018 All Stages (to conclude within 2 hours if not previously concluded) (Department of Health)

Employment (Miscellaneous Provisions) Bill 2017 Report and Final Stages (resumed) (Department of Employment Affairs and Social Protection)

Judicial Appointments Commission Bill 2017 Amendments from the Seanad (Department of Justice and Equality)


Private Members Business

Wednesday:3.35pm –5.35pm (FF)